آمار

تعداد نشریات27
تعداد شماره‌ها363
تعداد مقالات3,209
تعداد مشاهده مقاله4,716,164
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,222,358
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری. "مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1403, 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). 'مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 4(1): 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب