آمار

تعداد نشریات26
تعداد شماره‌ها379
تعداد مقالات3,335
تعداد مشاهده مقاله5,037,064
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,437,389
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری. "مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1403, 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). 'مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 4(1): 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب