آمار

تعداد نشریات26
تعداد شماره‌ها384
تعداد مقالات3,363
تعداد مشاهده مقاله5,123,859
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,494,718
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری. "مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1403, 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). 'مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 4(1): 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب