آمار

تعداد نشریات26
تعداد شماره‌ها326
تعداد مقالات2,803
تعداد مشاهده مقاله4,228,536
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,881,769
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; علی اصغری. "مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1403, 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. (1403). 'مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, اصغری, علی. مدیریت pH آب مورد استفاده در محلول غذایی بر عملکرد توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 4(1): 314-325. doi: 10.22098/mmws.2023.12384.1237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب